www.tabybyskola.se
Valutor:
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Användning av den här webbplatsen

Alla material, inklusive bilder, text, illustrationer, mönster, ikoner, fotografier, program, musikklipp eller nedladdningar, videoklipp och skriftliga och andra material som ingår i denna webbplats är endast avsedda för personlig, icke-kommersiell användning. Du kan hämta eller kopiera innehållet och andra nedladdningsbara material som visas på webbplatsen för din personliga användning. Ingen rätt, titel eller intresse för nedladdade material eller programvara överförs till dig som en följd av sådan nedladdning eller kopiering. Du får inte reproducera (förutom ovanstående), publicera, överföra, distribuera, visa, modifiera, skapa derivatform, sälja eller delta i försäljning eller utnyttja, helt eller delvis, innehållet, Webbplatsen eller någon relaterad programvara. All programvara som används på den här webbplatsen är tillhörande nätbutiken och skyddad av upphovsrättslagar. Innehållet och programvaran på den här webbplatsen får endast användas som inköpsresurs. Annan användning, inklusive reproduktion, ändring, distribution, överföring, republikation, visning eller prestanda av innehållet på denna webbplats är strängt förbjudet.

Motbjudande material

Du förstår att genom att använda denna webbplats eller tjänster som tillhandahålls på sajten kan du stöta på innehåll som kan anses av någon vara kränkande, oanständigt eller anstötligt, vilket innehåll kan eller inte kan identifieras som sådant. Du samtycker till att använda sajten och alla tjänster på egen risk och att nätbutiken inte har något ansvar för innehåll som kan anses vara stötande, oanständigt eller anstötligt.

Upphovsrätt och varumärken

Om inte annat anges är allt innehåll, upphovsrätt, varumärken, klädsel och / eller annan immateriell äganderätt ägd, kontrollerad eller licensierad av en webbutik eller av tredje part som har licensierat materialet till onlinebutik och är skyddade av Kina och internationella upphovsrättslagar. Sammanställningen (som betyder samling, arrangemang och montering) av allt innehåll på denna webbplats är den exklusiva egenskapen för webbutiken och är också skyddad av Kina och dess internationella upphovsrättslagar.

Onlinebutik och dess leverantörer och licensgivare reserverar uttryckligen alla immateriella rättigheter i all text, program, produkter, processer, teknik, innehåll och annat material som visas på denna webbplats. Tillgång till denna webbplats ger inte och får inte betraktas som att ge någon licens enligt någon av onlinebutiken eller någon tredje parts immateriella rättigheter.

Namn och logotyper på nätbutiken och alla relaterade produkt- och servicenamn, designmärken och slogans är varumärkena eller servicemärkena till Solglasögons webbutik. Inget varumärkes- eller servicemärkningslicens beviljas i samband med materialet på denna webbplats. Tillgång till denna webbplats tillåter inte någon att använda något namn, logotyp eller märke på något sätt.

Hänvisningar på denna webbplats till några namn, varumärken, produkter eller tjänster från tredje part eller hypertextlänkar till tredje parts webbplatser eller information tillhandahålls enbart som en bekvämlighet för dig och utgör inte på något sätt eller innebär en onlinebutik, sponsring eller rekommendation av tredje parten, informationen, produkten eller tjänsten. onlinebutik är inte ansvarig för innehållet på webbplatser från tredje part och ger inga upplysningar om innehållet eller exaktheten på material på sådana webbplatser. Om du bestämmer dig för att länka till sådana tredje parts webbplatser gör du det helt på egen risk.

Order Acceptance

Observera detta: Det kan finnas vissa beställningar som vi inte kan acceptera och måste avbryta. Vi förbehåller oss rätten att, enligt eget gottfinnande, vägra eller avbryta någon order av någon anledning. Vissa situationer som kan leda till att din beställning avbryts inkluderar begränsningar av tillgängliga kvantiteter för inköp, felaktigheter eller fel i produkt- eller prisinformation eller problem som identifierats av vår kredit- och bedrägeribekämpningsavdelning. Vi kan också kräva ytterligare verifieringar eller information innan vi accepterar någon beställning.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2018 www.tabybyskola.se