www.tabybyskola.se
Valutor:
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Snabb leverans

De flesta godkända beställningarna skickas från vårt lager inom en arbetsdag. Tiden för att ta emot ditt paket varierar beroende på vilken leveransmetod du väljer, men vår standard är 3-5 dagar. Här skickar vi paket med expressflyg över hela världen. Beställningar godkänns efter betalning har mottagits och all leveransinformation och fakturering har verifierats. Denna process informeras och ett meddelande kommer att finnas kvar i ditt konto, men i förmildrande omständigheter tar det upp till 5 arbetsdagar.

Fraktmetoden

Vi använder en mängd olika bärare. Beroende på kvantitet av din beställning och fraktadress. Vi lovar säkerheten för frakt och artikelns trovärdighet. De inkluderar EMS. FedEx, USPS och DHL.

Internationella order: Du kan beställa så många varor som du vill med vår fria frakt. Beställningar kommer inom 15 arbetsdagar och kan spåras till din dörr i tid. På grund av icke-skatt på frakt och erbjuder även prover, kan du inte njuta av skatt och fri frakt, gå!

Hur återkommer för utbyte?

Du kan returnera skor för utbyte (färg, storlek eller till och med ett annat par) inom 15 dagar efter mottagandet. Men du borde ha råd med avgiften att återvända.

För att kunna byta ut, måste alla skor vara original, oklara, döda lagerförhållanden, originalförpackning eller du kommer inte att kvalificera dig för utbyte. Fri utbyte kan endast göras om produkterna var fabriksfel och / eller det var under vårt misstag.

Du bör bära fraktavgiften för att skicka paketet om kunden valde fel storlek / färg, eller om kunden beslutar att inte vill ha paketet.

Hur återbetalas?

Om du inte är nöjd med köpet efter att ha mottagit dem och vill ha full återbetalning, skicka ett mail till vår kundtjänst. Returnera dem till den adress vi tillhandahåller, vi kommer att återbetala direkt till ditt betalningskonto efter att vi fått dem. Full återbetalning kan endast göras om produkterna har fabriksfel och / eller det är under vårt misstag, eller vi kan endast erbjuda delbetalningar och vi är inte ansvariga för återbetalningsavgiften.

Varorna måste vara i samma skick som vi krävde för utbyte ovan.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2018 www.tabybyskola.se